Kraanwater

AiREAS

(blogger Ben Nas)

Water is in een gezonde stad belangrijk . Uit onze kraan in Eindhoven  komt prima water, daar zorgt Brabant Water voor. Thuis kunnen we gewoon een glas tappen maar onderweg wordt het wat moeilijker. Gelukkig zijn er in  het levende laboratorium van Eindhoven rond “de Gezonde Stad”  projecten om het  drinken van kraanwater te stimuleren. Een paar zal ik noemen;  op  het Stratumseind en bij de ingang van de fietsenkelder nabij  het  Catharinaplein  zijn  openbare drinkwaterfonteinen geplaatst.

Mijn idee was om er in mijn buurt er ook een te realiseren  Sinds kort is er nu ook een gekomen voor de Straatkamer aan de Vivaldistraat 90.  Het werd een project samen met Woonbedrijf en Ploegmakers. Op 10 maart 2013 was de officiële opening. Brabant Water zorgde voor de hergebruik flesjes. De kinderen konden  hun naam op de flesjes schrijven zodat de flesjes niet vermist raakten. Een 60 tal flesjes zijn …

View original post 189 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s