Workshop 4 x winst ondernemen

Top workshop voor ondernemers maar ook ondernemende ambtenaren, startups en afdelingen van grotere bedrijven.

Participerend leren in de participatie maatschappij

Workshop

ondernemerschap 21ste eeuw toepassen

7 december – Eindhoven – 1 of 3 dagen

De vijf kernprincipes voor succesvol ondernemen in de 21ste eeuw, die in 2005 voor het eerst zijn gepubliceerd, zijn de basis geworden voor vele moderne bedrijfsplannen in grote en kleine organisaties. Daar is in 2009 het 4 x winst principe aan toegevoegd hetgeen een revolutie teweeg brengt in het denken in waardemodellen en bijbehorende bedrijfsvoering. De stelling dat “vóór de 21ste eeuw we gebruik maakten van de mens en onze planeet voor bedrijfssucces en ná de 21ste eeuw we dienstbaar zijn naar mens en planeet” geeft een megatransitie weer in het uitvoeren van ondernemerschap in de tijd waarin we leven.

De workshop bestaat uit 3 dagen die verspreid zijn over de tijd zodat u de gelegenheid krijgt om de methodes toe te passen in uw eigen werkelijkheid en via de workshops feedback te krijgen en ervaringen…

View original post 66 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s