Talent is niet te stoppen

Op LinkedIn plaatst Venkatraman Venkitachalam uit India berichten over verrassende bedenksels die vaak tot stand zijn gekomen onder de meest, schijnbaar onmogelijke omstandigheden. Erg inspirerend, zoals het bericht vandaag over ene Saji Thomas uit Kerala. Saji is doof stom, heeft school niet afgemaakt, maar in zijn stille wereld ontwikkelde hij zijn droom al vanaf zijn 14e levensjaar. Uit afval materialen bouwt hij lichtgewicht vliegtuigen. Het ultralichte tweepersoons model heet Saji X air-S

Het is zo inspirerend dat uit het schijnbaar, volgens de vooronderstelde normen, onmogelijk situaties ongekende talenten voortkomen. Ik dank Venkatraman voor zijn constante stroom positieve berichten en Saji voor zijn volharding en uiteindelijke succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s