FRE2SH en Robotlove

Vandaag is het openingsfeest van het grote RobotLove evenement dat 10 weken gaat duren in Eindhoven. Gedurende de opbouwfase heeft FRE2SH met haar partners reeds verschillende cateringopdrachten uitgevoerd voor de crew. Vandaag gaan de deuren open voor ongeveer 500 genodigden. FRE2SH catering staat er met vier verschillende partners die elk hun best hebben gedaan om zo goed mogelijk voor de dag te komen binnen de kaders en eisen van deze organisatie. Ook vrijwilligers hebben zich vanuit COS3I aangemeld om mee te helpen waardoor Robotlove een Stad van Morgen familie gevoel heeft gekregen. Dat gevoel gaan we de komende 10 weken vasthouden met elkaar. Dit is de kracht van Sustainocratie, de bewustzijngedreven cocreatie en samenwerking voor een gezonde en veilige samenleving.

Salades van Duurzame Kost in de voedsel robot
Prachtig zien ze eruit deze salades van 5 hoog uit de stadslandbouw (Duurzame Kost)
Wraps met Italiaanse touch van Sweet Island 
Ook salade met onze eigen gerookte stadsforel ontbreekt niet (Duurzame Kost) 
De overheerlijke Mexicaanse tortillas van Mis Amores

En……we leveren vier speciale biersoorten uit de Eindhovense Stadsbrouwerij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s