Duurzame vrede bereiken we via samenwerking aan onze menselijke waarden

Zaterdagavond 9 Juli vanaf 16:30 wordt het Vredeconcert dat in de hoofdstad van Nigeria uitgevoerd door wereldartiesten Rick Dellaratta en Ukpeme Okon. De boodschap die we als Eindhovense stichting de wereld in brengen is dat menselijkheid de politieke economische belangen overstijgt en warme doelgerichte banden laat ontstaan die tot duurzame vreedzame ontwikkelingen leiden.

Duurzame menselijkheid verwoordt Stad van Morgen (Stichting STIR) middels 5 essentiële waarden voor het voortbestaan en welzijn van de mens in zijn algemeenheid. Samen, mens en instanties, dragen wij verantwoordelijkheid voor de waarborging en verdeling van deze waarden voor en met iedereen. In Eindhoven passen we de aanpak multidimensionaal en interdisciplinair aan binnen AiREAS bijvoorbeeld.

Het voorgesprek en het concert is exclusief bij te wonen LIVE via deze zoom link. Vanaf 16:30 zullen we met elkaar de dialoog aangaan over wat vrede nu eigen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s