Ondernemen in de 21st eeuw volgens het 4 x WIN principe

Ondernemen doen we allemaal, elke dag. De vraag die we ons kunnen stellen is of we met ons gedrag wel bijdragen aan de duurzaamheid en het welzijn van ons eigen en gemeenschappelijke bestaan? Die vraag kunnen we ook stellen aan het bedrijfsleven, de overheid en alle instellingen van onze mensenwereld. Het 4 x WIN principe is daarbij een hulpmiddel bij uitstek zoals hier uitgelegd door Jean-Paul Close via het Stad van Morgen radioprogramma.

2 gedachtes over “Ondernemen in de 21st eeuw volgens het 4 x WIN principe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s