Media Breda besteedt aandacht aan Local AiREAS

Deze blog komt van Stad van Morgen initiatief AiREAS (gezonde stad met gezonde lucht )

AiREAS

Tijdens een bijeenkomst van een wijkraad in Breda zag journaliste Lieke Gerards de vermelding van AiREAS op de agenda. Ze ging op onderzoek uit om meer te weten te komen over de, sinds begin Juli 2015 geïnstalleerde meetkastjes. Natuurlijk wist zij nog niet dat de gemeente had besloten om even te wachten met de publieke aankondiging wegens de zomervakantie en de wens om eventuele kinderziektes op te lossen voordat men algemeen met de meetdata aan de slag gaat.

Het is natuurlijk mooi dat de media zich niet laat hinderen door dit soort vertragingen als ze wat leuks of interessants te melden heeft voor haar lezers. Het is komkommertijd dus bleek alleen Jean-Paul bereikbaar voor wat achtergrond informatie. Toevallig had hij net uit nieuwsgierigheid een eerste indruk geschreven over de meetervaring van de eerste drie weken. Deze zijn natuurlijk slechts indrukken maar altijd boeiend als we de geregistreerde werkelijk naast de…

View original post 86 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s