Biologische rijkdom

FRE2SH

FRE2SH Schalkhaar

Als ik iemand vertel dat ik alleen biologische producten koop, is heel vaak de eerste reactie er een van ongeloof. Immers, biologische producten zijn toch veel te duur? Maar dit vastgeroeste idee is toch echt een fabel, als je maar weet wat je moet doen. Als je maar weet waar je het kunt vinden.

Mijn verhaal (in het kort).

Mijn partner en ik hebben besloten alleen maar gezond voedsel te eten. De voedingswaarde van supermarktgroenten is zo laag dat dit niet volstaat. We wilden beter voedsel, gezonder, betere voedingswaarde en meer smaak. Maar we kunnen ons geen topprijzen veroorloven.

Onze oplossing is simpel.

Ik heb een Turkse vrouw geholpen bij het maken van een website over haar permacultuurtuin. Volgens het sustainocratisch model is dit geen transactie om geld maar een actie om elkaar te helpen. Ik begeleid deze vrouw al enige tijd met sociale media en haar website…

View original post 322 woorden meer

Een gedachte over “Biologische rijkdom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s