1 september – STIR avondinspiratie

Twee keer per maand organiseert de STIR leercooperatie een laagdrempelige, inspirerende avondsessie in een collegezaal van Fontys. Het is voor iedereen toegankelijk en gaat over thema’s uit de huidige maatschappij transformatie, de grootste aller tijden.

Datum: 1 September
Tijd: 19:00 tot 21:30
Kosten: 1 AiREAS munt of een koffie 5€.
Locatie: Fontys hogeschool, Eindhoven, Rachelmolen 1.

Thema van de avond: Bewustwording, empathie en cocreatie.

Inspirator: Jean-Paul Close,

Introductie:
De STIR leercooperatie is een samenwerking tussen scholen, verenigingen, bedrijfsleven, wetenschap en overheden gericht op de 3 niveaus van het thema van de avond. De inspiratie gaat vanavond dan ook over de motivatie rond deze kernthema’s en behoeften die het invult door trajecten te organiseren voor vele 1000den mensen, micro’s genaamd. U wordt stapsgewijs door het proces meegenomen. Deze rode draad wordt de rest van het jaar vastgehouden vanuit verschillende invalshoeken.


Aanmelden:
nicolette.meeder@stadvanmorgen.com

Een gedachte over “1 september – STIR avondinspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s