Passie Pensioneert Nooit voor Jean Paul Close

Mijn passie als gevraagd door Peter de Kuster die zelf een mooi passieverhaal heeft.

Passie Pensioneert Nooit

Wat is mijn grootste passie in mijn werk?

Werk? Dat is een begrip uit het oude industriële tijdperk. Ik praat liever over creatie van reële toegevoegde menselijke waarden, samenwerking en bijdragen eraan vanuit passie, visie en gedrevenheid. Mijn passie ligt in de 5 kernwaarden van het duurzame menselijke voortbestaan zoals ik die in Sustainocratie heb verwoord. Daar sta ik ‘s morgens voor op.

Wat is mijn idee van ultiem geluk?

Geluk komt bij mij van “lukken”. Het een continu proces met meetbare resultaten waarbij beide, zowel het proces als het resultaat, geluk opleveren. Als iets geluk(t) is doordat het gewenste resultaat is bereikt dan vieren we het geluk door het te delen met iedereen. Daarna gaan we gewoon weer opnieuw geluk(t) proces in.

Wat is mijn grootste angst?

Angst? Waar zou ik bang voor moeten zijn? De fase in het leven waarin er angst bestond bestaat voor mij al geruime…

View original post 1.113 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s