Hersensnoepjes, 31 Augustus

Onder de Engelse naam Braincandies, ofwel hersensnoepjes, organiseert WedoWe, op 31 Augustus een bijeenkomst om de VN doelstellingen bespreekbaar te maken. Verschillende sprekers krijgen 3 tot 5 minuten te tijd om iets te zeggen voor de camera. De opnames worden gedeeld via social media.  Een 40 tal toeschouwers doen mee vanuit het publiek. Alles is in het Engels. Klik op de link voor een videoboodschap van Cristian, één van de initiatiefnemers.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbraincandiesorg%2Fvideos%2F1355743631201683%2F&show_text=0&width=560

Zin om erbij te zijn? Meld u dan even aan via de link hierboven in de tekst of via Facebook. Er is slechts plaats voor 40 personen. Deelname is gratis.

De Stad van Morgen bijdrage gaat over de manier waarop we via ons samenwerkingsverband COS3I armoede en ongelijkheid bestrijden terwijl de VN doelstellingen onderbrengen in onze Sustainocratische kernwaarden. Volgens is dit de enige weg en niet via de oude politieke economische sturing waar we nu in zitten. Voldoende bewijs van het ontstaan van een geheel nieuwe maatschappelijke beleving hebben we al zichtbaar gemaakt in de gebieden waar we actief zijn. En we gaan verder met het betrekken van iedereen bij het ontwikkelen van ons eigen welzijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s