Ga jij er vol voor?

Lenneke kiest niet de gemakkelijkste weg in haar leven. Ze gaat de uitdaging aan met een durf en doorzettingsvermogen die menig ander al bij het idee zelf had doen afhaken. Haar moed en levensreis is daarom een bron van inspiratie voor anderen, zeker als we mee mogen kijken in haar processen van emoties, belevingen, verwerking van indrukken en ervaringen. Probeer u eens in te leven wat deze mooie, jonge Nederlandse vrouw meemaakt in India met haar rugzak, laptopje en nagenoeg zonder geld. Ze blogt rechtstreeks met ons als ze ergens even wifi kan vinden.

Sustainocracy, the new democracy

Door de poep rijden, door prikkers heen lopen, door een onbegaanbaar pad met metershoge bebossing heen laveren. Het leven test me hoe diep ik wil gaan. Hoe ver wil ik gaan. Wil ik alles ontdekken? Of hou ik ergens nog wat terug. Ben ik bereid tot het gaatje te gaan? Of haak ik halverwege af.

I want it all! Ik wil het weten. Ik ga net zo lang door totdat ik er ben. Omdat ik ergens weet dat dit mijn weg is. Omdat ik weet dat dit de capaciteiten zijn die ik klaarblijkelijk nodig heb. En waarvoor? Ik weet het niet. Gevoelsmatig staat er iets te gebeuren in de toekomst waarvoor we worden klaargestoomd. Voorbij aan onze comfort-zones, voorbij aan ‘being small’, alsof het leven ons vraagt volledig verantwoordelijkheid te nemen voor wie we zijn en de potentie die we in ons dragen.

En zo loop ik tijdens m’n verblijf…

View original post 311 woorden meer

Een gedachte over “Ga jij er vol voor?

  1. Gevoel: pijn, aanraking, proeven, horen, ruiken, voelen…
    Emotie: vreugde, verdriet, angst, boosheid, woede, haat, verliefdheid
    Spiritualiteit: verbinden, vertrouwen, compassie, liefde, harmonie, bewustzijn, positiviteit, flow, energie
    Bewustwording: ons leer proces van loslaten en opnieuw verbinden.
    Hoe intenser de beleving van gevoelens, emoties en spiritualiteit des te sterker en dieper het bewustwordingsproces. Lenneke doet aan olympisch krachtsport in dit proces. Per week gebeurt bij haar waar velen een aantal levens voor nodig hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s