Programma 1 juni Playful City

poster

Zo’n 100 mensen hebben zich al aangemeld. Er is nog ruimte voor 50 of wat meer. Neem gerust vrienden of familie mee. Meld je wel even aan, nu via deze officiële eventbrite link.

Het wordt een leuke middag waarin u op zoek gaat naar vitale bezigheden die u aanspreken. Nee, het heeft niets met sport of fitness en zo te maken. Er zijn ongeveer 10 inspiratie tafels waar men u iets leuks vertelt en waar u aan mee kunt doen. Door u te interesseren kunt u muntjes verdienen die u weer kunt uitgeven aan lekker eten en drinken. Simpel! Uw belangstelling wordt beloond. Er tussendoor, als rode draad, loopt nog een spel. Maar dat verklappen we wel op de dag zelf.

We hebben drie rondes van activiteiten maar beginnen natuurlijk met de uitleg en een kop koffie om 12.00 precies (inloop vanaf 11:30). Tussen de rondes van 1 uur van uzelf krijgt u toespraken en pitches te horen van wat men allemaal van plan is en welke achtergrond dit heeft.

Aan het einde van de dag genieten we van Live Muziek van een Jazz/Soul band van niveau.

Geheimzinnig? Ja, eigenlijk willen we niet teveel nog prijsgeven. Wel dat er tegelijkertijd top opkomende kunstenaar hun werk laten zien in dezelfde ruimte van het TAC gebouw. Niet vergeten in te schrijven en uiteindelijk natuurlijk wel te komen want dit wilt u niet missen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s