Laat je passie schijnen

Dat is de boodschap van de waardecreatie die in de Nederlandse sessies van de School of Talents en Wellness is ontstaan. Er zijn allerlei initiatieven in Eindhoven en omgeving die voldoen aan de 4 x winst criteria van waardecreatie van de Stad van Morgen. Dat zijn initiatieven die aantoonbaar en meetbaar goed zijn voor de mens, de maatschappij, het milieu en de economie, ofwel de ondernemers van de 21e eeuw.

We willen die initiatieven en de passie van de ondernemende geesten die erachter staan graag in beeld brengen. Zoals deze bijvoorbeeld, Pastorela, in Sint Oedenrode. Mocht je zelf ook een initiatief kennen laat het weten, dan komen wij in actie……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s