Leuke uitdaging voor oud en nieuw

Tijdens de wekelijkse zoomsessie (dinsdagochtend 10.00) van de School of Talents & Wellness in het Nederlands gaan we steeds op zoek naar initiatieven die we samen tot uitvoering kunnen brengen. Altijd binnen de kaders van Sustainocratie en onze menselijke kernwaarden. Daaruit zijn al een aantal mooie processen ontstaan. Vandaag was er weer een sessie en oud en nieuw kwam ter sprake. Het vuurwerkverbod haalt een bepaalde traditie weg die men in andere landen niet kent maar in Nederland wel. Vanuit onze samenwerking AiREAS is de situatie van luchtkwaliteit elk jaar een kritisch punt dat de volksgezondheid in gevaar brengt. Voor velen is het verdwijnen van vuurwerk dus helemaal geen probleem. Maar wat komt er in de plaats?

Het idee wordt geopperd door Eva, een zangeres zelf, om Nederland te verleiden na middernacht de straat op te gaan met een lied, een dansje en warme chocolademelk. Misschien kunnen we de jeugd uitdagen om iets alvast op TikTok te doen of YouTube? Wie creëert het pakkende liedje of dansje voor de jaarwisseling? Filmen we massaal onze kunstjes en onze nieuwe manier om corona safe met de buren te verbinden? Misschien rond een vuurkorf, met lied, dansje en chocomelk? Delen we dit op social media? Wie doet mee?

Bedenken we een hashtag om alle leuke initiatieven te volgen? Bijvoorbeeld #zingendhetjaarin of #nieuwjaarslied #nieuwjaarsdansje

Kijk en luister naar een stukje overleg….

Een gedachte over “Leuke uitdaging voor oud en nieuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s