Waarom meten we in AiREAS?

Binnen AiREAS werken we multidisciplinair samen aan een gezonde leefomgeving, gezien vanuit luchtkwaliteit. Als eerste stap hebben we destijds besloten om het “onzichtbare zichtbaar te maken”. Dit omdat luchtvervuiling veelal onzichtbaar is. Maar we niet omdat we willen weten hoe slecht het is gesteld met onze lucht. We meten vooral om te kijken hoe we het met elkaar beter maken. In deze presentatie (gaat automatisch) leggen we dat proces uit en laten wat goede voorbeelden zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s