2 maart samen de gezonde ruit creëren

25 feb

Heeft u ondernemers of bestuurlijk belang bij de groen/blauwe ruit tussen Helmond en Eindhoven? Bereid tot waardengedreven cocreatie? Dan is dit de plek om erbij te zijn. 2 Maart….

AiREAS

We zijn geïnspireerd geraakt door de inzichten van enkele mensen die in het gebied dat Helmond en Eindhoven verbindt, een groen/blauwe waterruit zien waarbinnen alle stakeholders samen verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit van leven. Binnen het sustainocratische gedachtegoed staan dan 5 kernwaarden voorop waaraan we onze innovatieve daadkracht spiegelen. Zo is AiREAS ontstaan door luchtkwaliteit, gezondheid en gebiedsdynamiek aan elkaar te koppelen en allerlei innovaties te bedenken die meetbaar de situatie verbeteren. De overheid, lokale burgers, innovatief ondernemen en kennisinstellingen zijn allemaal van de partij. Eindhoven én Helmond zijn zo verbonden aan de cocreatie maar het tussenliggende gebied nog niet. Dat biedt ongekende kansen.

Op 2 maart willen we tijdens een open ochtendsessie de mogelijkheden multidisciplinair gaan onderzoeken en kijken of we tot waardengedreven cocreatie kunnen komen waar we de regio robuust mee maken in maatschappelijke, ecologische en economische zin voor onszelf, toerisme en investeerders. Het is tevens een mooie oefening…

View original post 111 woorden meer

2 Reacties to “2 maart samen de gezonde ruit creëren”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gaat het wel goed met Eindhoven? | Stad van Morgen - juni 10, 2017

    […] en samenredzaamheid. Met veel mensen maken we niet alleen de stad Eindhoven sustainocratisch, maar ook de groen-blauwe ruit, het land van Dommel en Aa, heel Brabant, Europa en de hele wereld. Wij vinden ons niet naïef, we denken dat het zo moet zijn […]

  2. Blauw groene ruit – projectdefinitie fase | Stad van Morgen - december 1, 2017

    […] 1: 2 Maart – Gezondheid gedreven werkelijkheid? Wat gaan we […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: