De Kracht van de Liefde

De Kracht van de Liefde is een community binnen de Stad van Morgen waarin zelfbewuste, talentvolle mensen met visie hun passie delen vanuit hun hart. Het zijn stuk voor stuk individuen die succesvol zijn in hun vorm van kunstzinnige expressie. Ze hebben ook met elkaar gemeen dat ze geloven in de Stad van Morgen en Sustainocratie voor het samen co-creëren van de ideale, duurzame maatschappijvorm waaraan men zoveel kunst en expressie ontleend. De kracht van de liefde is gebaseerd op de inzichten van de geheimen van het leven

We beginnen met Natalia Sisto. Deze bijzondere persoonlijkheid is niet alleen uiterst en erkend talentvol op haar brede vakgebied (monumentale sculpturen). Ze is tevens een waardevolle partner die steeds weer creatieve inzichten en vernieuwing bedenkt binnen de kaders van de Stad van Morgen. Ze bruist niet alleen van ideeën, ze weet ze nog waar te maken ook. Haar grote inspirator is Leonardo da Vinci.

Liefde is onvoldoende begrepen in een koude zakelijke maatschappij. Er is zoveel te winnen wanneer we ons gevoelsleven weer durven aanspreken

Het werkt van Natalia is te zien in Buenos Aires, Parijs, Barcelona, Milaan, Belgie, Nederland, Ecuador, Duitsland, enz. Hieronder ziet u een overzicht van haar werkgebieden en de uitleg die ze zelf geeft bij elke opdracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s