Het FRE2SH verhaal

FRE2SH staat voor Food, Recreation, Energy, Education, Safety and Health. Een hele mondvol dat vooral betekenis geeft aan een integrale visie over de manier waarop we met ons landschap omgaan voor onze gezondheid, veiligheid en samenredzaamheid.

Dat vergt een enorme transitie waar we als mens, overheid, innovatief ondernemerschap, wetenschap en onderwijs vorm aan dienen te geven als we duurzaam menselijk voortbestaan nastreven. In Eindhoven doen we ons best en tonen het de hele wereld.

4 gedachtes over “Het FRE2SH verhaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s