Corona bewustwording

Miljarden mensen zijn gedwongen om hun drukke bestaan op te geven en te (over)leven vanuit de thuissituatie. Op straat of naar de supermarkt geeft het gevoel je te begeven in een giftig slangennest waar iedereen je aankijkt alsof we elkaar angstig gaan besmetten op het dodelijke af. Thuis is er dan jezelf, je verinnerlijkingsproces, eventuele mede thuis bewoners … internet … en het creatieve vermogen om met die brei van ingrediënten de hele mensenwereld mee te nemen naar een gemeenschappelijke nieuwe zelfreflectie, een beleving van onszelf, ons verleden, heden en morgen…….Een kleine greep:

Solidariteit

Een parodie op “llorona” maar niet minder leuk hierdoor
Een hart onder de riem “je loopt nooit alleen”

Bewustwording

Wat zou de gezondheidswinst in China zijn door de verbetering van de luchtkwaliteit?
We snappen nu dat de vervuiling allemaal aan onszelf ligt

Humor

We raken gaandeweg bewust dat het drukke bestaan eigenlijk nergens op slaat. Het levert stress op en onwerkelijke vervuilde omgevingen. Onze menselijke relaties zijn misschien niet fysiek nu maar wel degelijk verbonden, liefdevol, vol gemis van wat we vanzelfsprekend vonden, vol verlangen om het in de toekomst echt anders te gaan doen. Bij velen rijst de vraag “hoe”? Het antwoord van de sustainocratische focus op natuurlijke menselijke waarden met concrete co-creërende samenwerking met participatie van de betreffende instanties, wordt steeds meer gezien als stap vooruit met in acht name van alle processen voor en tijdens de Coronatijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s