Kunst en Sustainocratie

In Sustainocratie is authenticiteit en expressie een voorwaarde om succesvol deel te nemen aan de multidisciplinaire cocreatie processen. In essentie is iedereen kunstenares of kunstenaar daar we steeds op zoek zijn naar nieuwe stappen die nog niet bestonden (en dus niet te koop zijn) maar bijdragen aan ons welzijn via de (co)creatie van onze natuurlijke kernwaarden.

Zo ontstaat de kunst van het leven waarin iedereen een eigen kleurrijke bijdrage levert. Zo ook kunstenares Evi Sarantea in Griekenland. Zij raakte geïnspireerd en maakte dit prachtige oog….

Het oog van onze evolutie volgens Evi Sarantea

Toen een aantal biologen mij wijs probeerden te maken dat “het leven geen enkel nut heeft” gaf ik hen ongelijk vanuit mijn perspectief. Het nut van het leven is voor mij de gewaarwording. Hoe zou anders alles, het universum, wijzelf, onze omgeving kunnen bestaan als niets of niemand het zou gadeslaan?

Het oog is voor mij de deur naar onze ziel. Via de vele gelaagde obstakels, zoals opgelegde dogma’s, levenslessen en gebeurtenissen, komen we bij de bron, daar waar Sustainocratie is geboren. De doornen transformeren zo in mooie rozen en vrolijke mensen, jong en oud. Bijzonder hoe Evi dit alles geeft kunnen vastleggen in een prachtig beeld. Hartverwarmend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s