Samen maken we Eindhoven klimaatneutraal

Op 22 sept 2020 nodigt de Stad van Morgen uit om samen het proces op te starten naar Eindhoven klimaatneutraal. Dit naar aanleiding van de bijeenkomst die de gemeente Eindhoven organiseerde vorige week en hier is weergegeven in de blog.

De link naar deze eerste verkennende en verbindende zoomsessie treft u hier. Graag even registreren zodat we weten wie er allemaal meedoet. Iedereen is welkom die vanuit overheid, ondernemerschap, burgerparticipatie, wetenschap, onderwijs, enz een bijdrage wil leveren aan het proces. We maken kennis met elkaar, met het voorgestelde proces en de uitdagingen waar we voor staan. We gaan trachten om lopende zaken met elkaar te verbinden, te versterken en projectmatig, resultaat gedreven tot integrale samenwerkingsclusters te komen.

Stad van Morgen heeft dit reeds vaak gedaan, sinds ze Sustainocratie in 2009 heeft gedefinieerd en opgezet. Stad van Morgen heeft lopende projecten zelf die ook als precedent en voorbeeld kunnen dienen. Denk aan AiREAS (luchtkwaliteit en gezondheid) dat direct met klimaat in verband gebracht kan worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s