Elke dinsdag inspiratie delen via zoom

De zoomsessies op de dinsdagen van de School of Talents & Wellness zijn gericht op het delen van inspiratie binnen de context van de menselijke kernwaarden in Sustainocratie. Soms met 5 personen, andere keren met 35, afhankelijk van het thema, de deelnemende spreker of de netwerkgroepen die meedoen. De ochtend (10.00) staat in het teken van Nederland en Nederlandse deelnemers, de middag (16:00) wereldwijd in het Engels.

De volgende thema’s zijn al voorbij gekomen sinds de start van het 2 jaar durende programma:

  • Introductie Sustainocratie – Inleider: Jean-Paul Close
  • Klimaat aanpak Eindhoven – Inleider: Jean-Paul Close
  • De weg van de minste weerstand – Inleider: Eugen Oetringer
  • Leiderschap 21e eeuw – Inleider: Otti Vogt
  • Bewustwording (deel 1) – Inleider: Jean-Paul Close

Boeiend blijft het internationale stuk, met deelnemers uit allerlei delen van de wereld. De dialogen zijn daardoor zoveel meer verrijkend omdat inzichten ook interculturele aspecten meekrijgen. Initiatieven die men neemt op basis van de inspiratie is weer bruikbaar ook in Nederland.

Er staat nog veel meer op de agenda, en er komt steeds meer bij. Als je op de hoogte wilt blijven dan is een mailtje genoeg naar jp@stadvanmorgen.com om op de lijst te komen. Natuurlijk bepaal je zelf wanneer je meedoet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s