Dinsdagochtend School of Talent and Wellness thema is Bewustwording

Bewustwording is het begin van verandering? In de Stad van Morgen zien we dat er nog wat meer voor nodig is. Zeker als we mensen en instanties mee willen krijgen in Sustainocratie en onze samenwerkingsverbanden. Bijvoorbeeld “noodzaak” of “behoefte”, maar ook “de mogelijkheid”.

Deze dinsdagochtend, tijdens de gratis wekelijkse School of Talent and Wellness sessies, wijden we aandacht aan dit fenomeen. We laten het zelfs een aantal sessies terugkomen vanuit verschillende invalshoeken. Deze keer omvat een eerste inkijk met open dialoog. Wat is volgens jou “bewustwording?” en wanneer doe je er wat mee?

De link naar dinsdagochtend zoom sessies is te vinden op de algehele aankondiging alhier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s