Hoe zien kinderen “geluk” in deze rare tijden

Het zijn rare tijden, voor ouders maar ook voor kinderen. We zijn benieuwd naar hun beleving van “geluk” en vragen ouders, scholen, opa’s en oma’s om deze vraag bij de kinderen neer te leggen. Wij ontvangen graag hun uitingen in de vorm van tekeningen of video’s ( zonder taalgebruik, vooral expressie) die we dan tijdens de Geluksweek 2021 in maart 2021 online en misschien offline tonen aan de hele wereld.

We hebben de rest van de wereld ook deze vraag gesteld zodat we met onze partners in Nederland, zoals het Parktheater te Eindhoven, alle mooi creaties kunnen laten zien.

In elke deelnemende stad of gebied in de wereld is er een coördinerende “sustainocraat”. Dat is iemand voor wie de mens centraal staat. De sustainocraat uitnodigt uit tot samenwerking aan ons geluk volgens de manier van werken van de Stad van Morgen. Dat doen we ook voor artiesten in de wereld die zich expressief willen opstellen vanuit positiviteit “dat het anders kan”. Via programma’s, zoals “LYPS (Let Your Passion Speak)”, en samenwerking met theaters zoals het Parktheater in Eindhoven, creëren we overal in de wereld podium momenten om onze boodschap te laten horen.

Meer weten? Deelnemen? Laat een berichtje achter in een reactie hieronder (graag uw naam, email, stad, motivatie). Wij nemen dan contact op met u voor de details van de aanpak voor de kinderen en volwassenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s