Happiness uitdaging

We hebben de uitdaging uitgezet in de wereld om iets kunstzinnig te doen met het begrip “Happiness”. We hopen zo dat in deze moeilijke tijden de deelnemers even geluk ervaren door er mee bezig te zijn, door het te delen en de contributies van de wereld terug te ontvangen. Via de World Happiness Days in Maart zullen we de verzameling exposeren via o.a. het Parktheater in Eindhoven en de partners in alle deelnemende gebieden van de wereld.

De contributies druppelen al binnen. Hierbij een aantal voorbeelden. Binnenkort hopen we ook die van jou, de kinderen, de kunstenaars ertussen te zien. Er is getekend, spreuken worden gedeeld, liedjes geschreven, emails verzonden. Er beweegt iets….

2 gedachtes over “Happiness uitdaging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s