AiREAS overzichtelijk voor iedereen

AiREAS is een open, multidisciplinaire samenwerking voor onze gezondheid en luchtkwaliteit. Dat wil zeggen dat iedereen (wij als inwoners, de overheden, wetenschappelijke instellingen, onderwijs, bedrijven) eraan meedoen. Er gebeurt daarom erg veel in AiREAS waardoor soms men door de bomen het bos niet meer ziet. Om alle informatie toegankelijk te maken vonden we de online Trello, een applicatie die ons in staat stelt links, artikelen, fotos, tekeningen, enz in een overzicht te plaatsen. Hier is de link naar het AiREAS overzicht.

En hier leg ik in het kort uit hoe het werkt…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s