Eindhovense kracht van het burger initiatief

Sustainocracy, the new democracy

Gemotiveerd door de komst van de CreatiVelo uit Luxemburg, een bakfiets op weg naar de klimaatconferentie in Glasgow, tonen wij de positieve voorbeelden in Eindhoven rondom klimaat bewustzijn en burger daadkracht, vaak in samenwerking met de lokale bestuurders in de stad. CreatiVelo zal op woensdag 13 oktober en donderdag 14 oktober video’s opnemen in de stad. Als voorproefje heeft de Stad van Morgen vanuit de AiREAS (luchtkwaliteit en gezondheid) deelname aan het klimaatfestival dit weekeinde in The New Block (Strijp-S) een zevental deelnemers gevraagd om hun bijdrage aan het klimaat in het kort toe te lichten.

De pitchen zijn in het Engels omdat we ze delen via social media ter inspiratie van de rest van de wereld, én we nemen ze mee naar COP26, de klimaattop in Glasgow in november dit jaar, om de kracht van het burgerinitiatief en onze netwerken te laten zien. Geniet hierbij al mee van een…

View original post 238 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s