COS3i’s burger belangen verenigingen

COS3i is de wijkgerichte burger samenwerking in de Stad van Morgen voor sociale inclusie, integratie en innovatie in het creëren van onze eigen kwaliteit van leven volgens de kernwaarden van Sustainocratie. Dat betekent ook dat COS3i als burger belangenvereniging optreedt richting de bestuurlijke politieke economische wereld om middelen en aandacht te vestigen op de belangrijke zaken waar we in de wijken mee te maken hebben en die vaak door de grote instanties verstoord worden of onvoldoende aandacht krijgen.

Thema’s waar we al aandacht aan besteden via onze kringen en activiteiten. De individuele burger bijdrage per jaar aan COS3i burger belangen behartiging is minimaal 3€ (drie euro per jaar, meer mag ook), over te maken aan Stichting STIR (Stad van Morgen) onder vermelding van uw naam en wijk. In januari 2018 zal in elke wijk een bericht verspreid worden met de hulp van onze wijkpartners….. We zoeken nog een drukker die ons hierin wil sponsoren met wat drukwerk.

COS3I kringen (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s