Dinsdagochtend School of Talents and Wellness dag voor sustainocratische inspiratie

Als je eenmaal in de wereld van natuurlijke menselijke kernwaarden en cocreatie verkeerd dan ontstaan hele nieuwe inzichten, dialogen en creatieprocessen. Ook instellingen die mee doen passen zich aan omdat ze deelgenoot worden van een te bewerkstellingen eindresultaat en zich daar vanaf het begin tot het einde projectmatig bij betrekken met hun expertise.

Socrates zei: “Je kunt voor altijd blijven vechten tegen een oud systeem of al je energie steken in het creëren van iets nieuws”.

In deze open ruimte van integrale innovatie, veranderingen en aanpassingen nodigen wij graag uit tot cocreatie. De opgedane ervaringen delen wij graag en laten nieuwetijdse experts aan het woord om hun inzichten te delen zodat we er met ons allen wat mee kunnen doen, al dan niet met hun hulp of betrokkenheid.

De sessies worden wekelijks online uitgevoerd binnen de context van Sustainocratie. De sessies starten om 10 uur in de ochtend en hebben een duur van ongeveer 90 minuten. We trachten de sessies zodanig in te richten, en desnoods te herhalen of op te nemen, dat de open dialoog en het opnieuw bekijken voedend en inspirerend werkt. Uiteindelijk gaat het erom dat u zich veilig en betrokken gaat voelen bij de processen in Sustainocratie en er zelf baat bij heeft.

Voorbeeld hoe waardegedreven projecten ontstaan in de School of Talents and Wellness, ook met studenten wereldwijd

We kijken uit naar veel inspirerende momenten de komende jaren via deze weg. De sessies zijn gratis omdat we van opvatting zijn dat inspiratie vanuit de vernieuwende dimensie vrij beschikbaar moet zijn. Uw betrokkenheid zal uiteindelijk u vele uitdagingen opleveren. Wij raken dan liever betrokken bij uw projecten om ze te helpen laten bloeien en groeien met onze expertise en aanpak van complexe multidisciplinaire cocreaties.

Een sustainocratische tafel voor cocreatie van menselijke waarden

Meedoen. Laat het even weten via jp@stadvanmorgen.com of klik op de zoomlink alhier .

Een gedachte over “Dinsdagochtend School of Talents and Wellness dag voor sustainocratische inspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s