LYPS, ons verbindende programma voor passie gedreven jonge en oud

LYPS staat voor Let Your Passion Shine! Het is het resultaat van de wekelijkse zoom sessies op dinsdagochtenden om 10.00. We gaan op zoek naar de innerlijke motivatie en zingeving van mensen waar ze bruisend blij en gelukkig van worden. Vooral zij die niet op zoek zijn naar een “betere wereld” maar deze zelf creëren met innovatieve initiatieven.

Foto door Jill Wellington op Pexels.com

Zij die ermee bezig zijn kunnen meedoen met de wekelijke zoom sessie en ons laten zien waar men zo warm van wordt. Wij trachten die passie in verband te brengen met de natuurlijke kernwaarden van duurzame menselijke vooruitgang, zoals gezonde lucht, gezond eten en drinken, positieve energie, waarde gedreven creativiteit, expressie, sociale verbinding, enz. Dit willen we dan filmen en lokaal, landelijk en wereldwijd zichtbaar maken ter stimulans aan anderen om het goede voorbeeld te volgen.

De bron van passie ligt namelijk vaak heel dicht bij de unieke authenticiteit van de persoon. Dit uit zich via muziek, dans, zang, schilderen, poëzie, maar ook vaak vanuit ondernemerschap, reizen, een kritische kijk op de werkelijkheid, tuinieren, politiek, fotografie, de liefde, de verwachting van een baby, de warmte van de zon, het wandelen in de natuur, een sport, de zorg voor elkaar, noem maar op…..

Zij die vanuit hun passie denken en handelen zijn vaak ook gezond en gelukkig, met een positieve kijk op de werkelijkheid, ondernemend, met minder stress en een verhoogde toegevoegde waarde aan zichzelf en hun omgeving. Als die passie de ruimte krijgt in een waarde gedreven veld zoals Sustainocratie dan ontstaat vanzelf die maatschappij waarin we er met elkaar de schouders onder zetten, ieder op een eigen manier maar wel in cocreatie samen.

Een gedachte over “LYPS, ons verbindende programma voor passie gedreven jonge en oud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s