1 miljoen banen

Volgens het CBS via Metro hebben wij ongeveer 1 miljoen banen gecreëerd in China die rechtstreeks gerelateerd zijn aan productie voor consumptie in Nederland. Tel daarbij op de banen in de logistieke sector om de spullen naar ons te krijgen dan krijgen een beeld van de kansen die we hebben als we productiviteit weer terughalen naar eigen gebied uit samenredzaamheid en milieu overwegingen. De werkloosheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Sustainocratie en FRE2SH

http://m.metronieuws.nl/binnenland/2015/01/bijna-miljoen-chinezen-werken-voor-nederland

Een gedachte over “1 miljoen banen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s