Ontmoet O-Len-Luz, onze lichtgevende reporter

Dit is Lenneke, of Len Neke en O-Len-Luz. Ze is net terug van een blote voeten reis van vier maanden door Indonesië en India waar ze al als licht-gevende verslaggeefster optrad voor de Stad van Morgen via o.a. deze blog.

Haar O-Len-Luz naam is een verwijzing naar haar talent om details te zien en belichten waar we zelf vaak onbewust aan voorbij lopen. Lenneke is een vrijdenkende en handelende, sterk spirituele en zelfbewuste vrouw die de wereld om ons heen waarneemt, vastlegt, verwerkt en erover communiceert. O-Len-Luz observeert via haar emoties waardoor ze vaak op een geheel eigen wijze de werkelijkheid bekijkt en voelt, anders dan velen van ons. Dat maakt haar inspirerend en een mooie toegevoegde waarde aan ons team van betrokken Sustainocraten.

lenneke

Len staat achter de kernwaarden die we in de Stad van Morgen hanteren. Met name de focus op de “mens centraal” in de authentieke diversiteit van ons bestaan boeit haar. Ze wil dan ook graag bijdragen aan bewustwording en de verandering vanuit het nieuwe verhaal dat we als mens en mensheid samen schrijven door het “onzichtbare zichtbaar” te maken middels haar communicatieve talenten en experimenten.

Loslaten en het leven durven omarmen in vrijheid, gelijkheid en vertrouwen karakteriseert de boodschap van zowel de Stad van Morgen als deze intense betrokken verslag-geefster……

Met O-Len-Luz geven we een extra impuls om in teamverband de positieve werkelijkheid en energie zichtbaar te maken zodat we er allemaal vertrouwd en betrokken bij raken. Als u haar tegenkomt dan weet u dat ze het mooiste in u en uw initiatieven zal zien en dit zichtbaar zal maken voor ons allemaal als het haar raakt in de kern.

logo-gezonder-brabant-final-rood-groen-center

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s