25 november 1e internationale HUB sessie

De STIR Academy wil dat succesvolle pioniers van de nieuwe tijd elkaar in Europa inspireren en motiveren elkaars successen lokaal over te nemen. Daarvoor wordt een Europees HUB netwerk gecreëerd met samenwerkingspartners gebaseerd op video-conferencing. Eindhoven coördineert maximaal 6 steden per keer.

25 november 2014

1ste HUB sessie

Thema: Lucht kwaliteit en Gezondheid

Luchtvervuiling is doodsoorzaak nummer 1 in de openbare ruimte
Luchtvervuiling is doodsoorzaak nummer 1 in de openbare ruimte

Deelname: Eindhoven, Milaan, Provincie Gelderland en Deventer (misschien haken aan Nijmegen, Budapest, Barcelona of Rotterdam)

Tijd: van 15:00 tot 17:30

Voertaal: Engels (tijdens de sessie)

Presentaties: ISTECH (Italië), AiREAS (Eindhoven), ISPEX (Leiden).

U kunt als publiek en belangstellende deelnemen, bijvoorbeeld in Eindhoven: Fontys Hogeschool, Rachelmolen 1.

Ook in Deventer is er plaats voor publiek en overleg: contact Hans Leemans  jhaleemans@gmail.com

Graag even aanmelden: nicolette.meeder@stadvanmorgen.com (Uw naam, telefoon). Kosten 5€ leden, 10€ niet leden. We hebben maar 15 plaatsen voor publiek.

4 gedachtes over “25 november 1e internationale HUB sessie

  1. […] Sinds 2009 heeft de STIR Academy vele congressen georganiseerd en vanaf 2013 ook 2x per maand avondcolleges voor bewustwording en uitnodiging tot samenwerking. STIR Academy is een initiatief van de Stad van Morgen dat door Jean-Paul Close werd opgezet om de maatschappelijke transitie naar menselijkheid en duurzame menselijke vooruitgang vorm te geven. Vanaf het eerste uur heeft Nicolette Meeder zich erbij betrokken en zich ingezet voor het opzetten van de Academy. Deze is nu ook Europees, in samenhang met Smart Cities en het opzetten van triple “i” ondernemers HUBs. […]

  2. […] Sinds 2009 heeft de STIR Academy vele congressen georganiseerd en vanaf 2013 ook 2x per maand avondcolleges voor bewustwording en uitnodiging tot samenwerking. STIR Academy is een initiatief van de Stad van Morgen dat door Jean-Paul Close werd opgezet om de maatschappelijke transitie naar menselijkheid en duurzame menselijke vooruitgang vorm te geven. Vanaf het eerste uur heeft Nicolette Meeder zich erbij betrokken en zich ingezet voor het opzetten van de Academy. Deze is nu ook Europees, in samenhang met Smart Cities en het opzetten van triple “i” ondernemers HUBs. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s