Terugkoppelingen STB

Op uitnodiging van Andras Laszlo kregen de deelnemers aan de Spiritual Transformation in Business dag de gelegenheid terug te reflecteren aan de hand van een 13 tal vragen. Een belangrijk aantal van de deelnemers heeft daar gehoor aan gegeven. De reacties zijn verzameld in het PDF document dat u hier kunt downloaden:

STB-EINDHOVEN-FOLLOW-UP-ANTWOORDEN

Het doel van de bijeenkomst was om pioniers in een nieuwe maatschappelijke ontwikkeling, waarin de herpositionering van het zakenleven een belangrijk component is, met elkaar te laten kennismaken met de uitnodiging tot de vereniging van talent, inzichten en inzet samen.

Een gedachte over “Terugkoppelingen STB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s