29 september STIR avondinspiratie – Wise City

Twee keer per maand organiseert de STIR leercoöperatie avondinspiraties in een collegezaal van Fontys Hogeschool te Eindhoven. Dit leerjaar staan de avondsessies in het teken van bewustwording, empathie en co-creatie. Onder de vlag van Sustainocratie worden goede voorbeelden en inzichten gedeeld met een ieder die eraan mee wil doen. De sessie zijn laagdrempelig, toegankelijk voor jong en oud, en altijd uitnodigend tot praktische verbinding. STIR leercoöperatie wordt inhoudelijk aangeboden door Jean-Paul Close, grondlegger van Sustainocratie, samen met gastvrouwe en persoonlijk begeleidster Nicolette Meeder.

29 september 2015

The Wise City

Reflectie over de Summer School resultaten in Eindhoven

Inspiratie door: Anne van Strien

Lokatie: Fontys Hogeschool, Rachelmolen 1, Gebouw R1, collegezaal

Aanvang: 19:00         koffiepauze rond 20:00        Einde:  21:30

Kosten: 5€ (koffiebijdrage) of 1 AiREAS munt

Introductie: Gedurende de zomer heeft de Summer School in Eindhoven plaats gevonden onder de noemer  “The Wise City”. De ideologie komt sterk overeen met die van de Stad van Morgen waarin de mens centraal staat in de context van een levendig, zelfsturend ecosysteem. Wise City heeft van alles toegepast en kennis vergaard over de belevingswereld van mensen om samen te komen tot een verduurzamende samenleving. Anne van Strien komt ons die ervaringen vertellen en gaat samen met ons de interactie aan om te kijken hoe we elkaar naar de toekomst zouden kunnen versterken?

U kunt zich hier aanmelden:

Een gedachte over “29 september STIR avondinspiratie – Wise City

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s