Heerlijke sessie vergeten groenten 

De Groene Dialoog is opgezet om voedsel bewustwording en samenwerking te bevorderen. Wekelijks komen mensen bij elkaar in S-Plaza om met elkaar op zoek te gaan naar inspiratie. Zo ontstond het idee om aandacht te besteden aan “vergeten groenten”. Iedereen bracht wat mee.

De overvloed bleek  compleet. De diversiteit was enorm net als de verscheidenheid aan gerechten en authentieke smaken. 

Het werd een geslaagde avond. Ter plekke ontstond het idee om het weer een keer te doen. “Eten met een verhaal” werd een optie maar ook “Eten en Geluk” tijdens de geluksweek in Maart. De keuze viel op 15 Maart in combinatie met Geluk. We zijn benieuwd wat er dan op tafel komt. Heerlijk zal het zijn en iedereen mag meedoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s