Natuurverf en onze gezondheid

In gesprek met Pieternel Peltenburg over de eigenschappen van natuurverf en de impact op onze gezondheid. De intentie is om als Stad van Morgen een community te creëren waarin we duurzaam omgaan met onze materialen, hulpmiddelen, bouw en onderhoud processen. We benaderen dit integraal vanuit de natuurlijke kernwaarden van Sustainocratie. Ondernemers die deel uit willen maken van deze community kunnen contact opnemen met jp@stadvanmorgen.com

Pieternel is eigenaresse van de Natuurverf Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s