Chris den Daas over Spiritualiteit en Maatschappij

Met dank aan Koen, normaliter onze technische ondersteuning bij het opnemen van onze podcast bij Rararadio, voor het overnemen van het gesprek met Chris de Daas wegens de tijdelijke spraak problemen van Jean-Paul. Het is een mooi gesprek geworden met veel inhoudelijk commentaar over zingeving, de betekenis van spiritualiteit voor ons als mens en maatschappij. Het verlangt een omslag in denken en handelen die veel mensen doormaken.

Een gedachte over “Chris den Daas over Spiritualiteit en Maatschappij

  1. Hoi Koen, wat goed dat je deze wisseling van interviewers zo natuurlijk oppakt. Ik vind het thema angst essentieel en hoewel ik ook zie dat veel mensen in tekorten denken, veroordeel ik dit niet. Het verhaal van jouw gast Chris resoneert met mij en vertelt me eigenlijk: ‘Laten we denken in overvloed en streven naar het beste.’ Het is een mooie opening naar een mogelijke toekomst. Je had een interessante gast met een waardevol verhaal voor mij. Ik kan me er helemaal in vinden. Voor mij is het niet eens zozeer spiritueel, maar eerder concreet in mijn huidige belevingswereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s