Data komende open STIR avondcolleges

De STIR avondcolleges zijn toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft voor de visie en technieken van de verduurzaming van de menselijke maatschappij en bijbehorende ingrijpende transities. Stichting STIR (Stad van Morgen) hanteert het harmoniserende principe van Sustainocratie, zoals toegepast in AiREAS, FRE2SH, SAFE en deze academy zelf waarin de vele resultaten en inzichten worden geborgen en gedeeld met de wereld. Daarnaast laten wij ons graag inspireren door initiatieven en inzichten van anderen uit onze geschiedenis en de hele wereld.

Onder het tabje van de Academy treft u allerlei sessies die wij de afgelopen jaren hebben georganiseerd. De huidige reeks avondcolleges wordt uitgevoerd in Fontys te Eindhoven. De colleges starten om 19:00 en eindigen om 21:30. Stad van Morgen oprichter en grondlegger Sustainocratie, Jean-Paul Close is inhoudelijke verantwoordelijk en nodigt regelmatig gastdocenten uit om te inspireren. Nicolette Meeder is de gastvrouwe die de gang van zaken coördineert.

De data voor de komende colleges zijn:
Dinsdag 3 februari:  Antroposofie en Sustainocratie met Henk Verboom

Woensdag 25 februari:  Perceptie en Perspectief – de maatschappelijke transformatie in beeld

Dinsdag 3 maart: basisinkomen

Woensdag 18 maart: vervangen door 1e HUB “het nieuwe ondernemen” sessie op 25 maart
Dinsdag 31 maart: hooggevoeligheid
Woensdag 15 april: multicultureel
Woensdag 29 april:
Dinsdag 20 mei
Dinsdag 2 juni
Woensdag 17 juni
Dinsdag 7 juli
Woensdag 22 juli

Wilt u uitnodigingen ontvangen?
Mail dan even naar;
Nicolette.meeder@stadvanmorgen.com

4 gedachtes over “Data komende open STIR avondcolleges

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s