2000 mensen keken naar de Sustainocratie uitleg

Het is nu 3 jaar geleden dat Nicolette Meeder mij spontaan vroeg om het nog een keer uit te leggen en besloot de uitleg te filmen met haar telefoon. 2000 mensen hebben er ondertussen naar gekeken en allerlei organisaties proberen het toe te passen zoals wij het toepassen in AiREAS, FRE2SH, STIR Academy en SAFE.

Misschien moet we wel vaker dit soort informele dingen posten. We hebben nog zoveel liggen dat de moeite waard is. Dat 2000 mensen de moeite hebben genomen om te kijken en vaak met ons terug te reflecteren geeft ons in ieder geval de motivatie om verder te gaan.

Een gedachte over “2000 mensen keken naar de Sustainocratie uitleg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s