COS3i’s multidimensionele diversiteit

10 okt

Zorg voor Gezondheid

Het was een dag vol sociale interactie in het wijkgebouw Fab28 te Stratum. Het was de zondag dat COS3i haar kringen presenteerde voor de sociale inclusie van de wijk in gezondheid gedreven activiteiten. De diversiteit was uiterst inspirerend, zowel in de onderlinge kennismaking als de programma’s. Vanaf nu gaan de kringen verder de wijk in middels projecten, workshops en evenementen. Houd de agenda en Meetup in de gaten voor de details. Hieronder enkele foto’s van zondag:

 

 

3 Reacties to “COS3i’s multidimensionele diversiteit”

Trackbacks/Pingbacks

  1. 2018 COS3i activiteiten | Stad van Morgen - november 13, 2017

    […] hogere doel van COS3i is sociale inclusie in Sustainocratie. COS3i is eind 2016 ontstaan uit de bewustwording dat 50% van […]

  2. Film, kunst en nijverheid, COS3I | Stad van Morgen - december 12, 2017

    […] dit jaar sponsorde Stad van Morgen de film DEEP LOOK van Veysi. Gedurende het wijkfestival van COS3I in Fab28 en tijdens de bijeenkomsten van C.L.O. (Latijns Amerikaanse vereniging) zagen we allerlei andere […]

  3. 100 worden dankzij…… | Stad van Morgen - februari 23, 2018

    […] Het was voor ons ook aanleiding om het hele sociale vraagstuk van welzijn op te pakken en COS3I (coöperatie sociale integratie, inclusie en innovatie) op te zetten en wijkgericht hiermee aan de slag te gaan. Deze inzichten betekenen tevens een enorme […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: